Obsah článku

  • 1 Co je ricinový olej
    • 1,1 Funkce expoziční
  • 2 aplikace znamená
    • 2.1 pro barvení řas a obočí
    • 2.2 Od
    • vrásek
    • 2,3 pigmentových skvrn, jizev
    • 2,4 akné

pomocí rostlinných semen skočec Pro ricinového oleje.Roste v průběhu teplých oblastech, nedostatek surovin v naší zemi není, takže výsledný produkt je levná zpracování.

otočná Plody jsou bohaté na rostlinném oleji, to trvá až osmdesát procent z objemu každého semene.Je snadné vytáhnout - ve farmaceutickém průmyslu používá standardní technologii lisování za studena.Tento produkt se potom zpracuje s teplotou páry nad sto dvacet stupňů.Výsledkem je, že tepelné zpracování v něm zničeny toxických látek přítomných v listech a semenech skočec obecný.

sklizené ricinový olej sám není povoleno.Doma, není možné zahřívat požadovaným způsobem, aby bylo zaručeno zničení toxinů.Zpracování přípravek bez nebezpečné.Alkaloid ricininu způsobuje vážné zničení tělesných systémů, a to i při vdechování.Důsledky nevratné otrava ja

ko ricininu ničí strukturu proteinu ve tkáních.

Co je ricinový olej

V důsledku tepelného zpracování je toxin zcela zničen, takže ricinový olej může užívat vnitřně.Se tradičně používá jako projímadlo v domácnosti.Její léčivé vlastnosti jako regenerační prostředek na základě obsahu mastných kyselin.

Jako součást ricinového oleje mírně komponent.To je téměř stoprocentní je směs rostlinných triglyceridů.Více než osmdesát procent z účtů ricinolejové kyseliny za zbývajícími složkami - linolové a olejové kyseliny.

kyselina ricinolejová viskózní, se skládá z velkých molekul s nestabilní strukturou.Je držitelem molekul v konzistentním stavu pouze jednu nenasycenou vazbu, a toto pouto je snadno rozbit.Tato struktura definuje základní vlastnosti hmoty.Ricinový olej - téměř jediná, která je téměř úplně rozpustný v alkoholovém roztoku a tvoří film na povrchu kapaliny.

atributy Tradiční medicína Přípravky antiseptické vlastnosti a schopnost aktivovat regeneraci tkáně.Ricinový olej je obyčejná součást profesionálních kosmetických přípravků pro péči o mastnou, zralou pleť, vlasy.

Funkce expoziční

v profesionální kosmetické maska ​​s ricinového oleje se často používá na obličej.Obsažená složka je běžnou součástí změkčujícího prostředku.Jejich pracovní princip je představit způsob molekul v prostoru mezi povrchovými buňkami korneocytů a umožňuje hladký ještě mnohem hrubé kůže.Ricinový olej se používá v tomto případě ve formě vodné emulze, koncentrace to v médiích odborníka kůže je od tří až dvacet pět procent, což je důležité pro snadnou aplikaci prostředku a její odpovídající absorpci kůží.

příliš mastná pleť znamená nevstřebává, takže čistý ricinový olej v profesionálním kráse se nepoužívá.Pouze jako vodná emulze poskytuje prostředky pro efekt ucpání dostatečného prostoru mezi kožních buněk.

jako zvláčňující složkou ricinový olej je součástí denních i nočních krémů tlustými součtu aktiv vrásek.

Aplikace znamená

Užitečné vlastnosti nástroj může být použit ve prospěch pokožky, jakož i pro řasy, obočí, proti zánětu a vyrážky.Použití ricinového oleje, sestávající z mastných kyselin, ocení unavenou pleť, s časnými projevy stárnutí.Kontraindikace využívání finančních prostředků není, s výjimkou individuální nesnášenlivosti.

důkazy, naopak, sada:

  • suchou pleť;
  • jemné vrásky;
  • bradavice;
  • pihy, stařecké skvrny;
  • zánětlivé akné.

Ale při použití je důležité vzít v úvahu jeho vysoký obsah tuku.Ricinový olej je těžký, to není vlevo na přes noc kůže.To je obzvláště důležité vzít v úvahu to při použití ricinový olej na vrásky pod očima.

pro barvení řas a obočí

Lidé kosmetologie přiřazena k tomuto produktu, "První znamená" stavu pro růst řas.Nicméně, věda nesdílí tento názor."Existují dva typy finančních prostředků určených pro péči o řasy - říká expert estetické medicíny, autor článků portál kosmetický průmysl Professional Galina Kornienko.- Liší se v principu akce.První určený pro výživu, hydrataci vlasů, a druhý aktivační jejich růst. "

Podle Galina Kornienko, je mylná představa, že ricinový olej je schopen zvýšit růst řas.Je to opravdu užitečné pro vlasy a zlepšuje její strukturu, ale nic víc.Ricinový olej nestimuluje růst řas, to z nich dělá hustší a kompaktnější.To hydratuje vlasy, těsnění jejich buňky, čímž se řasy vypadají tmavší.

aplikovat přípravek by měl být na vlasy po celé délce.Zvláště vhodné tak učinit v zimě, kdy jsou řasy vystaveny chladu a stát se tenčí.Technika nanášení je jednoduchá: distribuovat kompozici rovnoměrně řas, nechte působit dvacet minut a osušte ubrouskem.

zanechat prostředky pro, ale nemusí být v přední části noci.Ricinový olej může způsobit podráždění očí, zarudnutí a otok víček v dopoledních hodinách.

Masky z ricinového oleje může pomoci zlepšit vzhled obočí.Vlasy budou lesklejší a silnější.Složení aplikován stačí kartáč obočí, které jsou rovnoměrně rozděleny přes čáru.Můžete mít masáže, palec a ukazováček mírným tlakem nebo vytrhávání obočí.

vráskám

ricinový olej obličejové vrásky je používán jako součást kosmetiky věku.Účinně zjemňuje a zvlhčuje pokožku, zmenšuje počet denních ztrátě vlhkosti.Ale naděje je, že může být pryč hluboké vrásky, to není nutné.

příčinou hlubokých vrásek jsou hluboké změny ve struktuře kůže, navyklé mimika, přírodní hustota narušením kolagenních vláken.Ricinový olej v hlubokých vrstev dermis neproniká, že funguje pouze na povrchu.Olejová kompozice dřevák oblasti mezi buňkami, jimiž epidermis ztrácí vlhkost.

ztráta tekutin vede ke katastrofálním důsledkům - ztráta pleti ke vzniku jemných linek.Důkaz, že vrásky způsobené suchosti pokožky je to, je jejich vzhled.Připomínají zmačkaný papír a pokožka vypadá transparentně pergamenu.Setkáte-li se tento problém v důsledku nesprávné péče o pleť, porušení pravidel jeho vlhkosti a výživy ropy balení koleček jsou užitečné.

Na názorů, ricinový olej na obličej vrásky, by měly být použity ke splnění některé nuance.

  • ne v jeho čisté formě.Složení tuku a velmi špatně absorbuje, takže by měly být použity ve vodné emulzi nebo v kombinaci s jiným přírodním olejem.Účinně vyživuje a obohacuje ji s cennými látkami olivového oleje.Promícháme s Castor ve stejných poměrech a platí s vatovým tamponem do oblastí, kde se vyskytují vrásky.
  • Long Course. Při pravidelném používání zlepší strukturu kůže a snížit závažnost vrásek.Síťované jemné linky, které vznikly v důsledku suchosti pokožky, zmizí.Aby byla účinná, je důležité použít olej obklady dvakrát denně po dobu jednoho měsíce.
  • Použijte teplou. styku pokožky studené povrchy pórů jsou uzavřeny, mikro-proudy cirkulují pomaleji.Poskytovat kvalitní vniknutí pečovatele personál by měl být teplý.Zahřejte olej ve vodní lázni před použitím.
  • v kombinaci s dalšími složkami. Bez ohledu na typ pleti v době letního budou užitečné maska ​​s ricinový olej, med, banán a zakysanou smetanou.Lze s jistotou nazvat univerzální lék pro suchou pleť, obličejových vrásek a prevenci předčasného stárnutí před vnějšími útoky.V jedné aplikaci potřebujete půl banán, tři kapky oleje, lžičku medu a zakysanou smetanou.Tyto komponenty by měly být smíšené, nalepenou na čistý pleť a nechte působit dvacet minut.

Nepřidávejte ricinový olej do hotového profesionální vráskám.kvalitní kompozice kosmetika pečlivě sestaven tak, ověřené, z nichž každá složka doplňuje druhý, a oni nejvíce efektivně pracovat v areálu.Pár kapek ricinového oleje v krému sklenici jeho vlastností se nezlepší, ale může snížit účinnost léku.Zpočátku si vybrat pečovatelských kosmetické prostředky pro vrásek pomocí ricinového oleje v kompozici.

efektivní způsob, jak bojovat proti vráskám bude masáž s ricinového oleje.Předehřejte to, dát na obličeji masážních linií očištěn.Procházka konečky prstů na nich provedením světlo poklepáním pohyb.Ponechte produktu na kůži po dobu jedné hodiny, pak odstraňte hadříkem.

pigmentových skvrn, jizvy

schopnost ricinového oleje pro změkčení pokožky nám umožňuje, aby ji doporučit pro ošetření jizev.Změkčuje zhutněné vrstvy pokožky, zlepšuje krevní oběh v místě dopadu, a tím stimuluje vstřebávání jizvy.Na podobném principu s využitím ricinový olej vyléčit jiné kožní výrůstky a těsnění - od kuří oka na bradavice.

Tradiční medicína doporučuje použití ricinového oleje pro tváři pigmentových skvrn.Ukázalo se, že její rozjasňující efekt při aplikaci na pravidelných oblastí hyperpigmentace.S nástrojem můžete zbavit pigmentace vzniklé před spálením, pihy.

použít prostředky v tomto případě by měla být v nejčistší podobě.

  • není ředit olej. Naneste ji v teple na problémové oblasti.Nechat na kůži až po dobu deseti minut, poté opláchněte.Dezinfikovat bradavice, zjizvená tkáň může být použit k odstranění zbytkového oleje heřmánkový čaj.
  • Použít tečku. olejovitá látka vytváří hustý film na pokožce.Kdy tuk je typ pokožky může způsobit ucpání pórů a zvýšení intenzity erupce.Chcete-li žádnou škodu, znamená vztahovat pouze na problémových oblastí: jizvy, pihy s vatovým tamponem.
  • používat často. Čím více struktury, tím více patrný výsledek se použije.Pro ošetření jizev by měly být použity zvláčňující emulze je alespoň dvakrát denně.Průběh léčby bude dva nebo tři měsíce, pokud je léčba zhutněné, staré jizvy doporučuje pokračovat až do roku.Vyjasnění pigmentových skvrn dochází během jednoho měsíce znamená, když se aplikuje až pětkrát za den.

kosmetologové ukazují schopnost ricinového oleje k odstranění toxinů z rohové vrstvy epidermis.Tím se zvyšuje jeho regenerační vlastnosti.Facial akné

akné

ricinový olej je často používán v lidovém léčitelství.Nicméně, kosmetiček nepovažuji tuto praxi trezor.Informace obsažené ve složení finančních prostředků kyseliny ricinolejové, opravdu, má antimikrobiální a protizánětlivou aktivitu, schopnost potlačit růst patogenních organismů.Ale při aplikaci na zdravé části kožní problémy mohou být opačný účinek: těsnění tkáně v důsledku ucpání pórů, nemožnost odstranění mazu na povrchu pokožky, udržuje jej v pórech a stimulují akné záněty.

Pro léčbu akné, aplikujte čistý ricinový olej na zanícené oblasti dot.Pat místa kreslení prstů a nechat po dobu dvou hodin.Po tom, odstranit neměl čas vsáknout ricinový olej hadříkem.

Každý recept je použití ricinového oleje pro obličej na základě její schopnosti zjemnění pokožky.Kompozice má vysoký obsah tuku, jako směs mastných kyselin.Neproniká do dermis, pracuje v horní vrstvě epidermis, změkčuje dobře zasunutím části mezi strukturálními buňkami.

ricinový olej v kůži zadržuje vlhkost a má antimikrobiální aktivitu.Proto je schopnost vyrovnat se s malým vrásky způsobené suchosti pokožky, a zánět v povrchové vrstvě.